Jótékonysági rendezvény

Kedves Budajenőiek!

Május 25-én, szombaton délután találkozzunk! Délután 4 órától estig együtt lehetünk Budajenő egyik legszebb pontján. A gyerekek a dombon sárkányt eregethetnek, rollerezhetnek, tücsköt-bogarat gyűjthetnek!

Finomnak ígérkező vadpörkölttel várnak mindenkit a Szent Mihály-templom (Öregtemplom) előtt a szervezők, akik a temető melletti két stáció felújítására fogtak össze az Önkormányzat támogatásával, a bevételt a munkadíj fedezésére gyűjtik.

A meghívó:

 MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk jótékonysági rendezvényünkre, amelynek célja a temető bejárata előtt emelkedő 2 kálvária-stáció felújítási költségének (120.000 Ft) összegyűjtése. Ez az összeg a megkérdezett helyi vállalkozó munkadíja, az anyagköltséget az Önkormányzat állja.

(Korábban az Önkormányzat a többi stációt felújítatta, e két legutolsó rendbehozatalára azonban finanszírozási nehézségek miatt nem került sor.)

Ha létrejöhetne a tervünk, végre egységes arculatot kaphatna az Öregtemplomhoz vezető kálvária, abbamaradna e stációk további elöregedése, állaguknak romlása.

A jótékonysági délutáni közös étkezés

2013. május 25-én, szombaton 16 órától

lesz az

Öregtemplom

előtti területen.

Örülnénk, ha jelenlétével megtisztelné, illetve – amennyiben egyetért vele – a finomnak ígérkező vaddisznópörkölt megvásárlásával támogatná célkitűzésünket.

Budajenő értékeinek, műemlékeinek megőrzése közös érdekünk!

Természetesen szívesen elfogadjuk az étel árát meghaladó felajánlásokat is.

Tisztelettel és köszönettel:

Nagy Gábor – ötletgazda, szervező

(Budajenő, Petőfi S. u. 24.)