Évzáró Ünnepség a Bambi csoportban

Évzáró Ünnepség a Bambi csoportban

Ismét eltelt egy év… pedig csak most kezdtük a tanévet. 2013. május 18-án szombaton színes és illatos virágfüzérekkel díszített óvoda fogadta a kicsiket és szeretteiket.

Tanév búcsúztató ünnepség keretében a Bambisok elénekelték, eltáncolták és elmesélték számukra legkedvesebb dalokat, mondókákat és meséket az évszakok köré rendezve. Őszből tél lett, majd a tavasz köszöntött minket és az itt kacsingató nyár is elvarázsolta a vendégsereget. A kicsikből nagyok lettek és most ők meséltek nekünk: „A kiskakas gyémánt félkrajcárja” című mese is életre kelt az óvoda színpadán: volt mesélő, török császár, inasok és persze kevély kiskakas is. A kút és a kemence is dalra fakadt és táncra penderült, és a bő bugyogó feneke sem maradt üresen. Volt nevetés és öröm az arcokon és a szívekben.

Köszönjük a színvonalas és nagyon kedves műsort, mely az egész éves óvodai foglalkozás és lelkiismeretes törődés eredménye. Kívánunk még sok-sok szép színes, vidám, játékos óvodai perceket, hiszen az idő gyorsan szalad és hamarosan minket is várni fog az iskola.

Temesfői-Szilágyi Marianna, szülő