Tag Archives: jótékonyság

Karácsonyi vásár az óvoda előtt

Idén december 7-8-án tartottuk a már hagyománnyá vált karácsonyi vásárunkat. Két sátorban fért csak el a sok finom sütemény és kézzel készített karácsonyi apróság, amit az óvó nénik és a lelkesebb szülők készítettek.

 A csoportok idén is készültek valamivel: só-liszt gyurmából készült karácsonyfadíszt, gömbdíszt, hógömböt és karácsonyi receptfüzetet készítettek a gyerekek.

A jó hangulatról vidám karácsonyi zene gondoskodott.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, az esőfelhők gyülekeztek ugyan felettünk, de szerencsére nem zúdult a nyakunkba égi áldás.

A sütemények nagyon népszerűek voltak, az utolsó morzsáig minden elfogyott, amit aztán a felnőttek forralt borral, a gyerekek teával öblíthettek le. Eközben mindenki kedvére választhatott a szebbnél szebb portékák közül. A sok önzetlen felajánlásnak és segítségnek köszönhetően eredményesen zárult vásárunk.

Mancherné Benke Borbála

óvodapedagógus

Karácsonyi vásár 2017. dec. 7-8.

Jenő-napi Mulatság * 2017.11.18.

Jenonap_Plakat_A2_2017

Együtt egy jó ügyért!

image1

A TELKI BÁR jótékonysági estet szervez az óvoda javára

Kedves Szülők!

A TELKI BÁR jótékonysági estet szervez az óvoda javára.

Kérjük, hogy tombola tárgyak felajánlásával segítsék a szervezést és a sikeres megvalósítást.

Belépő és támogató jegyek az óvodapedagógusoknál vásárolhatók!

Köszönettel: az óvoda dolgozói

jotekonysagi_est

jótékonysági est plakát.pdf

Böjte Csaba atya (Gyergyószárhegy) gyermekei részére gyűjtés

Gyergyószárhegy, Kájoni János I. és II. Gyermekvédelmi Központ illetve délutáni foglalkoztató gyermekei részére Karácsony közeledtével Böjte Csaba atya gyűjtést szervez.

A felajánlásokat november 23-ig várja Ferenczi Annamária (Óvodás anyuka).

A kapcsolatot a 20/399 8616-os telefon számon lehet vele felvenni.Vele kell egyeztetni, hogy hova, mikor lehet eljuttatni a felajánlásokat.

A gyermekek maguk írták össze, hogy kinek mire lenne szüksége, mert nincsen, és ha egy-egy gyermek a szükségesekből egyet is megkap, akkor is nagyon örül majd neki.

Részletek és kívánságlista: Böjte Csaba gyermekeinek kérései

Kérjük, hogy aki tud és szeretne, az segítsen!

Köszönjük!!

Meghívó a Karácsonyi Vásárra

Jótékonysági rendezvény

Kedves Budajenőiek!

Május 25-én, szombaton délután találkozzunk! Délután 4 órától estig együtt lehetünk Budajenő egyik legszebb pontján. A gyerekek a dombon sárkányt eregethetnek, rollerezhetnek, tücsköt-bogarat gyűjthetnek!

Finomnak ígérkező vadpörkölttel várnak mindenkit a Szent Mihály-templom (Öregtemplom) előtt a szervezők, akik a temető melletti két stáció felújítására fogtak össze az Önkormányzat támogatásával, a bevételt a munkadíj fedezésére gyűjtik.

A meghívó:

 MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk jótékonysági rendezvényünkre, amelynek célja a temető bejárata előtt emelkedő 2 kálvária-stáció felújítási költségének (120.000 Ft) összegyűjtése. Ez az összeg a megkérdezett helyi vállalkozó munkadíja, az anyagköltséget az Önkormányzat állja.

(Korábban az Önkormányzat a többi stációt felújítatta, e két legutolsó rendbehozatalára azonban finanszírozási nehézségek miatt nem került sor.)

Ha létrejöhetne a tervünk, végre egységes arculatot kaphatna az Öregtemplomhoz vezető kálvária, abbamaradna e stációk további elöregedése, állaguknak romlása.

A jótékonysági délutáni közös étkezés

2013. május 25-én, szombaton 16 órától

lesz az

Öregtemplom

előtti területen.

Örülnénk, ha jelenlétével megtisztelné, illetve – amennyiben egyetért vele – a finomnak ígérkező vaddisznópörkölt megvásárlásával támogatná célkitűzésünket.

Budajenő értékeinek, műemlékeinek megőrzése közös érdekünk!

Természetesen szívesen elfogadjuk az étel árát meghaladó felajánlásokat is.

Tisztelettel és köszönettel:

Nagy Gábor – ötletgazda, szervező

(Budajenő, Petőfi S. u. 24.)