Tag Archives: gyűjtés

Hulladékgyűjtő akció

 

Október 25. kedd és 27. csütörtök közt várjuk a papírhulladékot és PET palackokat, a szokásos rendben:

–        Elektronikai hulladékot most nem tudunk átvenni.

–        A helyszín a Magtár felújítása miatt változott, a Gyafi bolt (Sport u 1.) melletti parkolóban lesz majd a konténer.

Minden segítséget előre is köszönünk!!!

 

3_Papírgyűjtés beharangozó

Tavaszi hulladékgyűjtési akció – április 26-28.

A Budajenői Általános Iskola és Óvoda immáron ötödik alkalommal szervezi meg közös hulladékgyűjtési akcióját a Magtár előtt. Az akció célja elsősorban a gyerekek környezettudatosságának fejlesztése, a hulladékból származó bevételt pedig az iskolában udvari berendezésekre az óvodában eszközfejlesztésre szeretnénk fordítani.

Mindenkitől várjuk az összegyűjtött papírhulladékot, PET palackokat és a felesleges elektronikai hulladékot.

 

Átvehető papírfajták: fekete-fehér vagy színes újság, hirdetőújságok, irodai papírok, füzetek, könyvek, hullámpapír, csomagolópapír, kartondoboz

Nem kerülhet a csomagokba: vizes vagy erősen szennyezett papír, műanyaggal kevert papír (pl. tejesdoboz, matrica, hentespapír), egyéb műanyag (pl. füzetborító, műanyag mappa, nejlon fólia, műanyag kötöző zsinór, ragasztószalag) és fém (pl. iratcsipesz, gyűrűsmappa váz)

Elektronikai hulladékként átvehető: TV, videó, magnó, rádió, hűtő, mosógép, centrifuga, egyéb háztartási nagygépek, mikrohullámú sütő, egyéb háztartási kisgépek, informatikai és távközlési berendezések, rádiótelefonok, elektromos barkácsgépek, szerszámok, gáztűzhely, gázbojler, elektromos sütő, számítógép és tartozékai, nyomtató, számológép, lemezjátszó, stb.

A hulladékok leadására KIZÁRÓLAG az alábbi átvételi időszakokban van lehetőség:

április 26. kedd – április 28. csütörtök

7:15-9:00 és 15:00-18:00 közt

 

Nagyobb mennyiségű papírhulladék Magtárba szállításában a szervezők segítenek, ezt az Iskolában, óvodában vagy a Szülői Szervezetnél kérhetik (26/571-079 vagy 70/3726889)

A nagyobb elektronikai berendezések leadására péntek reggel 7:30-8:30 közt van lehetőség

 

Köszönjük, hogy segítik a gyerekek munkáját, és Önök is tesznek Budajenő tisztább környezetéért

papirgyűjtés

 

Tavaszi papírgyűjtés 2015.ápr.10-17.

3_Papírgyűjtés beharangozó

Karácsonyi Vásár 2014

Papírgyűjtés INDUL!!!

Böjte Csaba atya (Gyergyószárhegy) gyermekei részére gyűjtés

Gyergyószárhegy, Kájoni János I. és II. Gyermekvédelmi Központ illetve délutáni foglalkoztató gyermekei részére Karácsony közeledtével Böjte Csaba atya gyűjtést szervez.

A felajánlásokat november 23-ig várja Ferenczi Annamária (Óvodás anyuka).

A kapcsolatot a 20/399 8616-os telefon számon lehet vele felvenni.Vele kell egyeztetni, hogy hova, mikor lehet eljuttatni a felajánlásokat.

A gyermekek maguk írták össze, hogy kinek mire lenne szüksége, mert nincsen, és ha egy-egy gyermek a szükségesekből egyet is megkap, akkor is nagyon örül majd neki.

Részletek és kívánságlista: Böjte Csaba gyermekeinek kérései

Kérjük, hogy aki tud és szeretne, az segítsen!

Köszönjük!!