Tag Archives: gyűjtés

Hulladékgyűjtő akció

 

Október 25. kedd és 27. csütörtök közt várjuk a papírhulladékot és PET palackokat, a szokásos rendben:

–        Elektronikai hulladékot most nem tudunk átvenni.

–        A helyszín a Magtár felújítása miatt változott, a Gyafi bolt (Sport u 1.) melletti parkolóban lesz majd a konténer.

Minden segítséget előre is köszönünk!!!

 

3_Papírgyűjtés beharangozó

Tavaszi hulladékgyűjtési akció – április 26-28.

A Budajenői Általános Iskola és Óvoda immáron ötödik alkalommal szervezi meg közös hulladékgyűjtési akcióját a Magtár előtt. Az akció célja elsősorban a gyerekek környezettudatosságának fejlesztése, a hulladékból származó bevételt pedig az iskolában udvari berendezésekre az óvodában eszközfejlesztésre szeretnénk fordítani.

Mindenkitől várjuk az összegyűjtött papírhulladékot, PET palackokat és a felesleges elektronikai hulladékot.

 

Átvehető papírfajták: fekete-fehér vagy színes újság, hirdetőújságok, irodai papírok, füzetek, könyvek, hullámpapír, csomagolópapír, kartondoboz

Nem kerülhet a csomagokba: vizes vagy erősen szennyezett papír, műanyaggal kevert papír (pl. tejesdoboz, matrica, hentespapír), egyéb műanyag (pl. füzetborító, műanyag mappa, nejlon fólia, műanyag kötöző zsinór, ragasztószalag) és fém (pl. iratcsipesz, gyűrűsmappa váz)

Elektronikai hulladékként átvehető: TV, videó, magnó, rádió, hűtő, mosógép, centrifuga, egyéb háztartási nagygépek, mikrohullámú sütő, egyéb háztartási kisgépek, informatikai és távközlési berendezések, rádiótelefonok, elektromos barkácsgépek, szerszámok, gáztűzhely, gázbojler, elektromos sütő, számítógép és tartozékai, nyomtató, számológép, lemezjátszó, stb.

A hulladékok leadására KIZÁRÓLAG az alábbi átvételi időszakokban van lehetőség:

április 26. kedd – április 28. csütörtök

7:15-9:00 és 15:00-18:00 közt

 

Nagyobb mennyiségű papírhulladék Magtárba szállításában a szervezők segítenek, ezt az Iskolában, óvodában vagy a Szülői Szervezetnél kérhetik (26/571-079 vagy 70/3726889)

A nagyobb elektronikai berendezések leadására péntek reggel 7:30-8:30 közt van lehetőség

 

Köszönjük, hogy segítik a gyerekek munkáját, és Önök is tesznek Budajenő tisztább környezetéért

papirgyűjtés

 

Tavaszi papírgyűjtés 2015.ápr.10-17.

3_Papírgyűjtés beharangozó

Karácsonyi Vásár 2014

Papírgyűjtés INDUL!!!

Kupakgyűjtés továbbra is

Kupakgyűjtés

A gyerekek, szülők egyaránt szorgalmasan gyűjtögették a műanyag flakonok, palackok kupakjait, amit folyamatosan hoztak az óvodába a nevelési év során.

Az összegyűjtött kupakok leadásra kerültek 2014. április 1-jén. Ennek köszönhetően 5425 Ft bevételhez jutott az óvoda.

Köszönjük szépen az együttműködést!

A gyűjtés továbbra is folytatódik az óvodában.

Papírgyűjtés bevétele

Kedves Szülők,

Örömmel jelezzük, hogy a 2013. november elejére meghirdetett papírgyűjtésből befolyt pénzösszeg: 24.105 Ft.

Köszönjük Mindenkinek!

 

Böjte Csaba atya (Gyergyószárhegy) gyermekei részére gyűjtés

Gyergyószárhegy, Kájoni János I. és II. Gyermekvédelmi Központ illetve délutáni foglalkoztató gyermekei részére Karácsony közeledtével Böjte Csaba atya gyűjtést szervez.

A felajánlásokat november 23-ig várja Ferenczi Annamária (Óvodás anyuka).

A kapcsolatot a 20/399 8616-os telefon számon lehet vele felvenni.Vele kell egyeztetni, hogy hova, mikor lehet eljuttatni a felajánlásokat.

A gyermekek maguk írták össze, hogy kinek mire lenne szüksége, mert nincsen, és ha egy-egy gyermek a szükségesekből egyet is megkap, akkor is nagyon örül majd neki.

Részletek és kívánságlista: Böjte Csaba gyermekeinek kérései

Kérjük, hogy aki tud és szeretne, az segítsen!

Köszönjük!!

Karácsonyi vásár – FELHÍVÁS

Kedves Szülők,

Hamarosan, 2013.december 5-én és 6-án kerül megrendezésre a hagyományos óvodai
karácsonyi vásár, aminek a bevételét szokás szerint az óvodások javára kívánjuk fordítani.

Korábbi évekhez hasonlóan várjuk a felajánlásokat akár kész munkadarabokra, vagy adott ajándéktárgyak otthoni elkészítésére.

Kérjük, küldjétek meg – SZÓSZ tagoknak jelezzétek szóban, vagy e-mailben –, hogy milyen ajándékokat javasoltok és tudtok felajánlani, illetve elkészíteni. Azt is kérjük jelezni, hogy ezen felajánlásoknak van-e alapanyag, vagy egyéb költsége.

Idén szeretnénk a karácsonyi vásárt több sátorba szervezni. Szeretnénk, ha az óvodások munkái mellett, új vagy újszerű mesekönyvek is helyet kapnának, ezért kérjük a felajánlások során erre is gondoljatok, illetve a felajánlott könyveket az óvónéniknek, vagy SZÓSZ tagoknak adjátok át.

Újdonságként míves, magas értékű ajándéktárgyakat is licitre bocsátunk, aminek értéke szintén az óvoda javára kerülne felhasználásra. A felajánló részére természetesen az általa előre megadott összeget a licit árából értékesítés során visszaadjuk. A licitre bocsátott tárgyakról folyamatosan fogjuk a tájékoztatást közzétenni.

Amennyiben érkezik sütemény, apró falatka vagy bor felajánlás is, abból szívesen megvendégeljük a vásárt meglátogatókat büfé keretében.

Az ötleteket, javaslatokat, felajánlásokat ezen a héten várjuk, és jövőhéten felosztjuk, hogy milyen ajándékok, milyen anyagokból, kik által fognak készülni. Kérjük, ne csak karácsonyi témájú legyen a javasolt ajándéktárgy, hiszen egy ajándékot az év bármely szakában lehet szeretni, nézegetni vagy használni.

Kérjük, aki szeretne részt venni az árusítással kapcsolatos teendőkben (pakolás, felügyelet, árusítás), az jelezze a SZÓSZ tagok vagy az óvónénik részére.

Sajnos az idő nagyon sürget, ezért várjuk a mielőbbi visszajelzéseket!

Bízzunk benne, hogy a korábbi évekhez hasonlóan most is aktívak és segítőkészek lesztek! Minden segítséget és felajánlást örömmel és köszönettel fogadunk!

Óvodás gyermekeink nevében köszönettel: SZÓSZ és Óvoda dolgozói

Kupakgyűjtés

Kedves Kupakgyűjtők!

A kupakgyűjtésből aktuálisan befolyt 6240 forint, amivel a  SZÓSZ a gyerekek programjait színesítheti.

Köszönjük Mindenkinek!

Továbbra is folyamatosan várjuk a sok-sok kupakot: GYAFI mellett a villanyoszlop tövénél található nagy hordóba várjuk továbbra is a kupakokat!

Kisebb mennyiségben becsomagolva az oviban is leadható – Óvónénikkel kérjük egyeztetni! Köszönjük!