Óvónénik, dadusok

Misi Mókus csoport nevelői a 2017/18 tanévben

Misi Mókus csoport – Nagycsoport

  • Bernáth Mihályné Erika néni – óvodapedagógus
  • Csapkó Ferencné Rita néni – óvodapedagógus
  • Péterné Csillag Regina- dajka

Bernáth Mihályné Erika néni vagyok. Budajenőn élek, és mondhatom, hogy sok szállal kötődöm a Budajenői Óvodához. Én, a testvérem és két fiam is ebben az óvodában voltak ovisok.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán diplomáztam, majd 2017-ben a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem meg a Tehetséggondozó, tehetségfejlesztő szakirányú képzettséget.

Csapkó Ferencné Rita néni vagyok. Emődön élek családommal. 38 éve vagyok óvodapedagógus. Hajdúböszörményben jártam főiskolára. 2013. novembere óta dolgozom a Budajenői Óvoda Misi mókus csoportjában. Albérletben lakom, mivel lakóhelyem 200 km-re található. Szeretem ezt a települést, a környezeti adottságait, az emberek barátságos, kedves viselkedését. Mottóm: „Jó óvodában jó óvodásnak lenni!”

Péterné Csillag Regina vagyok. 2011 óta dolgozom az óvodában, a Misi mókus csoportban, mint dadus néni. Szeretem nagyon a gyerekeket, ezért is örülök, hogy itt dolgozhatok. 2003 óta élek Telkiben férjemmel és három lányommal. Szeretem a természetet, így szabadidőmet is szeretem kirándulással, kertészkedéssel és sporttal eltölteni a családommal.

 ——————————————————-

Misi Mókus csoport nevelői a 2016/17 tanévben

Misi Mókus csoport – Nagy-középső csoport

  • Éhleiter Tünde- óvodapedagógus
  • Csapkó Ferencné Rita néni- óvodapedagógus
  • Péterné Csillag Regina- dajka

  ——————————————————-

Misi Mókus csoport nevelői a 2015/16 tanévben

  • Éhleiter Tünde, Tündi néni vagyok, a Misi Mókus csoport óvó nénije. Helyi lakosként a Budajenői Óvoda nem volt számomra ismeretlen, hiszen kisgyermekként 3 évig e falak közt neveltek – oktattak – szerettek az óvó nénik, köztük Vali néni, akivel 6 évig együtt is dolgozhattam. Felnőttként újra életem részévé vált ez az óvoda: utolsó főiskolai évemben az 5 hetes szakmai gyakorlatomat itt töltöttem, a Bambi csoportban. Ekkor határoztam el, hogy tényleg óvónő szeretnék lenni. 2007-ben az ELTE-n végeztem óvodapedagógus szakon, azóta dolgozom ebben az óvodában. Sváb gyökereim révén közel áll hozzám a német nemzetiségi nevelés, 2010-ben elvégeztem az ehhez kapcsolódó szakirányú továbbképzést az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán, német nemzetiségi óvodapedagógus szakon.

  • Csapkó Ferencné, Rita (óvodapedagógus)
  • Péterné Csillag Reginának hívnak, 39 éves. 10 éve költöztem családommal Telkire. 3 gyermekem van, kettő iskolás, a legkisebb még óvodába jár. Immár 3 éve dolgozom a Budajenői Óvodában, mint dadus néni.

_VZS3540

Vissza a Misimókus csoport főoldalára.