Óvónénik, dadusok

Bambi csoport nevelői 2017/18 tanévben:

Bambi csoport:  – Nagy-középső csoport

  • Bujdosó Krisztina- óvodapedagógus
  • Mancherné Benke Borbála- óvodapedagógus (GYED-ről visszatérő pedagógusunk)
  • Bojti Sándorné Tünde néni – dajka (új kolléganő)

Bujdosó Krisztina, Kriszta néni vagyok, óvodapedagógus. Legfőbb célom, hogy minél színesebb egyéniségű, kedves, derűs és mindenre nyitott, érdeklődő gyerekeket adhassak át a szülőknek és később a tanító néniknek az iskolába. Mottóm: „Személyes példánkkal, kimondott szavainkkal, tetteinkkel állandóan alakítjuk gyermekeink lelkét.” Fontosnak tartom, hogy állandóan képezzem magam a pedagógia területén: ezért elvégeztem a tanítóképző főiskolát majd az óvónőképző főiskolát, illetve a pécsi egyetemen a pedagógia tanár mesterképzési szakot és több akkreditált továbbképzést.

Mancherné Benke Borbála vagyok, 2008-ban végeztem az Apor Vilmos Katolikus Főiskola német nemzetiségi óvodapedagógus szakán. Budapesten élek férjemmel és 2 éves kisfiammal, Marcival. 2008 óta dolgozom a Budajenő Óvodában, először, mint Micimackó csoportos óvónéni, majd 2017 őszétől (két év GYES után) Bambi csoportos óvónéniként folytatom a nevelő, oktató munkát. Szabadidőmben szeretek olvasni, kirándulni, síelni.

 Bojti Sándorné, Tünde néni vagyok, a Bambi csoport dajkája. Budakeszin élek férjemmel és két gyermekemmel. 2004 óta dolgozom dajkaként. Tíz évig dolgoztam Budakeszin a Szivárvány Óvodában, majd három évig a második kerületi Törökvész úti kézműves óvodában. Szabadidőmben szeretek kötni, horgolni, de a varrógép mellett sem vagyok elveszve.

——————————–

Bambi csoport nevelői 2016/17 tanévben:

Bambi csoport:  – Kis-középső csoport

  • Bujdosó Krisztina- óvodapedagógus
  • László Istvánné Erzsi néni- dajka

 

——————————–

 

Bambi csoport nevelői 2015/16 tanévben:

  • Vén Erikának hívnak – Erka néni -, családommal Pátyon élünk. Két kisfiunk van, Máté 10 éves,negyedikes, Ádám 3 éves, most kezdi az ovit Pátyon. Óvónői és tanítói diplomám  van, óvónőként 15 évig voltam alkalmazásban Budapesten a 2. kerületben a Habakukk óvodában. A megnövekedett útidő miatt gondoltam a közelben keresek munkahelyet szeptembertől, így kerültem Budajenőre. Szabadidőmben szeretek kézműveskedni, kertészkedni,  kirándulni, bringázni és azok közé az emberek közé tartozom. akiknek a kedvenc időtöltésük a munkájuk, szeretek gyerekekkel  lenni. Pár nap után  úgy érzem mintha már rég a Bambi csoport óvónénije lennék.
  • Bujdosó Krisztina (óvodapedagógus)
  • László Istvánné (dajka), a gyerekeknek Erzsi néni vagyok. 1999 óta dolgozom itt az óvodában. A Bambi csoport dadus nénije vagyok. Budajenőn lakom. Két felnőtt és egy középiskolás gyermekem, négy fiú unokám van.

2016_03_31_020932

Vissza a Bambi csoport főoldalára.